gülümsemeyi severim

İnovasyon zamanı

Hayatınızda var olan insanların haytında var olan insanlar sizin hayatınzda ne kadar var olabilir?

Ben dün çok özel bir kadınla tanıştım, aslında tanışıyorduk, birbirimizi biliyorduk. Hiç beraber oturmasakta değerlerini, güzel anılarını, takılarını biliyordum. Yetiştirdiği iki çoçuğun birinden takipteydim hayatlarını... Bir sürü güzel kelimeler dizesi geçerken içimden tutuyorum kendimi bu mutluluk bozulmasın diye, siz de vurun bir yerelere, şeytanın kulağına kurşun üç tık tık tık..

Dün bu özel kadın beni kendisine hayran bırakan bir rica bulundu. Tam olarak onun ağzından anlatırsam " Ben bir babaanneyim, 2 torunum var, çalışmak benim yaşam stilim ve şimdi daha fazlasını yapmak istiyorum, yazmak, paylaşmak istiyorum, hadi bana da açalım şu sayfalardan" dedi..  Bu teklif beni o kadar şaşırttı ve mutlu etti ki, işte bu dedim... Babaanne sıfatına  bakmayın, nufüs cüzdanında yazan tarih daha eski olsa da, görünüş ve enerji en fazla 41 yaşında...

Başladım anlatmaya, kendi hikayemi, neler olduğunu, neden yazdığımı, nasıl yazdığımı. En son beni uğurladıktan sonra  böyle yazsam olur mu diye soruyordu camdan.

Ben bu bloğu takip edin derim, kulağınızda Barış Manço'nun "Süper Babaanne" şarkısı ile...


Hepimize yetecek kadar mutluluk var, ben herkes mutlu olsun isterim.

Öptüm,bye...

1 yorum:

babaanneyimben dedi ki...

Emine'ciğim süpersin.Beni duygulandırdın....Beni manevi olarak güçlendirdin sana teşekkürler...