gülümsemeyi severim

Belgelenmemiş Anları Yaşanmamış Sayanlara...

Başlık, bu yazının kişilerin sürekli görüntülenme ve bunu yayma isteğine bir eleştri gibi gözüksede, tam aksine destekler nitelikte bir ürün tanıtımıdır:)

teknolojiyi severim, yeni şeyler denemeyi,test etmeyi,öğrenmeyi.. profesyonel bir teknosever olma yolunda ilerlerken, yep yeni bir ürün eklendi,görüntüleme araçlarıma..


                                                                     
blogumun isim sahibi olan, 1 yıldır hayatımda olan, iyi ki var olan, yeşilgözün hediyesi..yeni zamanları yeni makinamız ile kaydetmek için...


Konu teknoloji olunca, tek tercihim Sony oluyor. İlk olarak rengi ile  beni ile heyecanlandırıyor, metalik fuşya.. Ardından sony in özel lensleri ile görüntüleme imkanı ve şimdi o bir cep kamerası..Peki cep telefonunda fotoğraf çekme ve kameraya alma özellikleri varken neden bloggie hd mini kamera, evet ismi de aşık olma sebeplerinden, bu minik kameraya takılan bir apart ile 360 derecelik görüntü almanızı sağlıyor. Yani siz kendinizi çekerken arkadan geçen taksi, hesabı ödemeden kaçmayı düşünen gençleri de yakalama imkanı veriyor.



360 derecelik apartı etkin kullanımı pek yakında bu blogta ankara hayatında :) mekanların sadece fotoğrfalarına değil aynı zamanda görüntülerine de bakarken bloggie hd mini kamerayı test edebilceksiniz. Daha detaylı ve teknik bilgi için;http://www.sony.com.tr/hub/mobil-hd-hizli-kamera/bloggie-ozellikleri

Öptüm,bye..

0 yorum: