gülümsemeyi severim

beklenen gün geldi ankara'ya h&m açıldı

Ankara Moda Haftası kapsamına almışlar H&M markasının Ankara'ya gelişinin VIP kutlamasını: Sadece açılış demek bence yeterli bir kelime kesinlikle bir kutlamaydı...

Önce H&M markası ile ilgili biraz bilgi..Ardından da Ankara H&M otuzikidişin kelimeleri ile..

H & M Hennes & Mauritz AB, 1947 yılında İsveç ‘te bayan giyimi satan bir şirket olarak Erling Persson tarafından kuruluyor. İlk başta “bayanlar için” anlamını taşıyan “Hennes” ismi ile başlayan serüven, Persson ‘un 1968 yılında Stockholm civarlarında “Mauritz Widforss” isimli bir av malzemeleri mağazası satın alması ile önemli bir değişikliğe uğruyor. Mağazanın stoklarında erkek giyimin de mevcut olmasından dolayı şirket önce ismini “Hennes & Mauritz” olarak değiştiriyor,  daha sonra da erkek giyim de satmaya başlıyor. Markayı daha sonra H&M olarak kısaltan Erling Persson ‘un oğlu Stefan, 1990 yılında CEO ‘luk görevini üstlendiği şirketin 1998 yılında da Yönetim Kurulu Başkanlığına getiriliyor. H & M Hennes & Mauritz AB, günümüzde 37 ülkedeki 2,200 mağazası ve 76,000 çalışanı ile dünyanın en büyük aile şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Türkiye'ye ilk mağazasını 06 Kasım 2010 yılında İstanbul Forum AVM merkezinde açtıktan sonra,özellikle Lavin for H&M koleksiyonu ile mağaza izdihama uğradı, 15 dakikalık alışveriş hakkının tanındığı mağazanın gün bitiminde tamamen boş kaldığı söylentiler arasındaydı.Bakalım aynı etki 17 Kasım'da mağazalarda olması beklenen Versace for H&M kolleksiyonu ile  Ankara mağazalarında da yaşanacak mı?

VIP açılış gecesi, farkını girişe serilen, kırmızı halı ile ilk andan itibaren hisettirdi.Kırmızı halıda yürüken veya H&M görselinin üzerinden poz verirken, eğlenmemek imkansızdı. Blog yazarlarına yardımcı olan görevli bileklerimizi taktıktan sonra alışveriş arkadaşlarım ,yakında adını büyük puntolar ile moda dünyasında markalaştıracak olan PRIDE ve daha 17 lik EFE bize ikram edilen şampanyamızı aldık ve suratlarımızda ki kocaman gülümse ile mağazayı dolaşmaya başladık. Ankara'da ne kadar güzel ve tarz giyinen insanların olduğunun kanıtıydı o gece.


PRIDE

Gecenin  kahramanları güleryüzlü satış personelleriydi.Herkes ile tek tek ilgilenerek, 3300  metrekarelik mağaza içinde koşarak sorduğumuz her  ürünü tüm renkleri iki saniye içersinde getirmeleri ve bitmeyen enerjileri ile hayran bıraktılar kendilerine.Özellikle bizim ile ilgilenen sevgili Selim ve Ateş'e en içten teşekkürlerimle..



Mağaza açılışında kimler vardı yerine verilmesi kolay cevap kimlerin olmadığıydı...

Bloglardan takip ettiğim merak ettiğim blog yazarları,uzun zamandır görmediğim üniversite arkadaşlarım, üzerindekilere bayıldığım ancak tanışmadığm  bir sürü modasever..


                                            
Gecede canlı dj performansı,bolca eğlence, leziz ikramlar ve gerçekten tarz sahibi davetliler  vardı.




Cepa mağazası 17 Eylül'de kapılarını tamamen açtı, Gordion mağazası ise 24 Eylül tarihinden itibaren hizmette.Eğer gitmeden deneyim derseniz, web sitesini mutlaka ziyaret edin,H&M deneme kabinine gidin,mankeninizi seçin ürünleri giydirin , fiyatlarını öğrenin ve güle güle giyin.

İlk teşekkürüm davetiyemi gönderen sevgili arkadaşım NİLAY 'a...

Ardından geceyi paylaştığım sevgili alışveriş arkadaşlarım pride ve 17'liğe teşekkürlerimle...

                                                                 DAHA 17  EFE

Ve en son elma H&M'e hoşgeldin Ankara'ya...

Basında da yer aldı açılış, eğer otuzikidişinizi göstererek bakarsanız, beni bile görebilirsiniz bu fotoğrafta...kendi fotoğrafıma yer vermeyi pek sevmiyorum ancak dikkatli gözler beni seçicektir.



Şampanya tadında zarif ve eğleneceli günler dileğiyle;

Öptüm,bye..

3 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Canım arkadaşım,32 diş gülen insan:)

1) Seni iyi ki tanımışım:)
2) Seni gerçekten çok seviyorum:)
3) Güzel sözlerin beni gerçekten çok duygulandırdı ve utandırdı:)
4) Perşembe görüşüyoruz değil mi?
:)))))
Ayakkabıların (smurfs) e hadi artık seni bekliyorlar:)
Mucx

Gizzy dedi ki...

Canımm Eminecimmm:)
Yaa sen ne tatlı bi insanmışsın iyiki karşılaşmışız iyiki tanışmısız:)Çok sevdim ben seni:)o karmaşada pek vakit geçiremedik ama ilerleyen zamanlarda bir görüşelimm:)izlemeye aldım senii:)mucksss

goncaninsepeti dedi ki...

emine ben de izlemeye aşdım seni bana da beklerim, bu arada çok imrendim bnem haberim olsa o gece orada olurdum hnm için kaç kere istanbula gittim